Herenhuizen

Eigenzinnig wonen in een statig herenhuis? Dat kan op de Bleekerij. Maar wees er snel bij, de bouw is gestart en er is nog slechts één woning te koop.

Modern wonen

De bijzonder grote raampartijen van deze woningen zijn opvallend en zorgen voor veel daglicht. Ga eens af van de gebaande paden en creëer een heel nieuw en ruimtelijk effect door een muur ergens anders te laten plaatsen. Denk aan een plek voor al je creatieve ideeën en hobbies of tover het om tot een extra logeerkamer voor vrienden en familie. Een terras op de tweede verdieping is helemaal genieten.* In de zomer lekker barbecuen met vrienden of familie en met genoeg ruimte voor een tuinset of loungestoel geniet je hier heerlijk van de zon en het uitzicht.

Met een paar stappen buiten de deur begeef je je zo in het groen. Hardlopen, fietsen of de kinderen de natuur laten ontdekken maakt wonen op de Bleekerij compleet. Behoefte aan de stad? Steden als Enschede en Hengelo liggen om de hoek. 

*Bouwnummers 2 en 5 beschikken over zo'n fijn terras. Interesse? Neem dan contact op met één van de makelaars.

Wonen op maat

Langs de entree van de Bleekerij worden deze statige herenhuizen gebouwd. Een opvallende verschijning aan de Boekelosestraat met een stedelijk karakter en een tijdloze uitstraling. Doordat er gebruik is gemaakt van meerdere kleuren baksteen en verschillende metselverbanden, heeft elke afzonderlijke woning een uitgesproken eigen identiteit. Een praktische keuze door te kiezen voor vloerverwarming maakt radiatoren overbodig. Geen last meer van ontluchten of onzichtbaar stof, maar wel altijd en overal een fijne temparatuur. 

De puntdaken hebben bij deze herenhuizen plaatsgemaakt voor platte daken. De zolder hoeft op deze manier niet in te leveren op ruimte in de hoogte, want door het platte dak kan ook deze ruimte optimaal worden gebruikt. In de plattegronden hieronder is een architect aan de slag gegaan met de indelingen voor de drie ruime verdiepingen.

 

Wonen als Nina

Bij het ontwerpen van de indeling van Nina hebben we rekening gehouden met haar leefstijl. Op de Bleekerij kan ze ontsnappen aan haar drukke dag en heeft ze een eigen (werk)kamer waar ze kan werken aan haar blog.
Naast de voorgestelde indeling hierboven kun je uiteraard in overleg altijd aanpassingen doen. Wil je graag de woonkamer langer maken? Een slaapkamer extra op de derde verdieping of misschien wel een slaapkamer minder om een droom van een inloopkast te maken? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee om zo je ideale leefruimte te creëren. Bouwnummers 2 en 5 beschikken over een fijn terras.

Interesse? Neem dan contact op met één van de makelaars.

De herenhuizen zijn te koop vanaf € 219.500. Op de plankaart vind je de locatie van de herenhuizen.