Kavels

Jouw droomhuis op het mooiste stukje Boekelo

Aan de Boekelosestraat heb je de kans je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die gelden voor de Bleekerij. De aannemer en architect kies je zelf. Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

Plaatje van speciale plankaart van alleen woonkavels wordt meegestuurd.

Kavelnummer Locatie Kaveloppervlakte m² * VON-prijs **
Bouwkavels wonen
1 Boekelosestraat 465 verkocht
13 Boekelosestraat 440 verkocht
22 Boekelosestraat 440 verkocht
235 Boekelosestraat 368 verkocht
312 Bernard Roerinkstraat 733 verkocht
313 Bernard Roerinkstraat 733 verkocht
314 Bernard Roerinkstraat 733 € 260.000,-
329 Bernard Roerinkstraat 550 € 207.250,-
 

      

*  Genoemde oppervlaktes zijn ca. maten, geringe afwijking in kaveloppervlakte mogelijk.

 ** Prijzen zijn geldig tot 1 juli 2019.

 

De koopsom is vrij op naam, dat wil zeggen inclusief: verkoopkosten en overdrachtskosten, notariskosten verbandhoudend met de juridische levering en kadastraal recht en 21% btw.

Kosten zoals bouwkosten, terreininrichting, honoraria architect en overige adviseurs, leges omgevingsvergunningen, eenmalige aansluitkosten voor gas, water, elektra, riolering, CAI, KPN en kosten  in verband met de eventuele financiering van de kavel (afsluitprovisie voor een hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypotheekakte en het op de inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht) zijn niet in de koopsom inbegrepen.