Ketelhuis

Wie woont of werkt in het Ketelhuis, geniet letterlijk van de geschiedenis en industrieel erfgoed.

Wonen met karakter

Het Ketelhuis op de Bleekerij is niet te missen. De schoorsteenpijp, het hoogste punt van Boekelo, reikt ver boven alle woningen uit. De karakteristieke schoorsteenpijp staat symbool voor de wijk en de geschiedenis die zich in Boekelo heeft afgespeeld. Het uiterlijk van het ketelhuis heeft haar oude karakter gehouden, maar daarachter is alles nieuw. Drie commerciele ruimten, 6 appartementen en 1 penthouse op de gehele bovenverdieping sieren de binnenkant van dit pand.

Grijp jij de laatste?

Het Ketelhuis is een favoriete plek op de Bleekerij. Bijna alle appartementen en het penthouse zijn verkocht en verhuurd, maar er is nog 1 appartement beschikbaar. Deze is te huur voor € 998,- per maand. Het appartement heeft een ruime badkamer met een aparte douchehoek en een ligbad en 2 slaapkamers. Verder is het appartement gelegen op de tweede verdieping, is heel licht en heeft een mooi balkon.  

Van de commerciële ruimtes zijn er nog 2 beschikbaar die zowel te koop als te huur zijn. Voor je eigen werkplek binnen een karakteristiek pand zit je op de Bleekerij dan ook sowieso goed!

De commerciële ruimtes varieren van 196 m² tot 355 m² en zijn zowel te koop als huur. Op de plankaart vind je de locatie van deze ruimtes.