Patiowoningen Bernard Roerinkstraat , fase 2

Aan de Bernard Roerinkstraat komen 14 patiowoningen met het gehele woonprogramma op de begane grond en optioneel een verdieping met extra (logeer)kamers.

Op dit moment zijn de eerste 6 woningen gebouwd en opgeleverd. De verkoop van de 2e fase is gestart. Met de bouw van deze laatste 8 woningen wordt eind 2018 gestart.

De patiowoningen zijn onderhoudsvriendelijk, energiezuinig, van alle gemakken voorzien en liggen op loopafstand van het centrum van Boekelo. Als optie kunnen de woningen worden voorzien van een eerste verdieping met een (logeer)kamer, eventueel met een eigen badkamer. Ideaal voor de wat oudere doelgroep. 

Alle patiowoningen beschikken over een eigen (patio)tuin, met als afscheiding hekwerken bekleed met hedera. Een lekker beschermd stukje groen dus waar bewoners heerlijk tot rust kunnen komen.


Klassieke uitstraling
De architectuur van de woningen ademt de sfeer uit van de jaren ‘30. De woningen worden opgetrokken in een rood/bruine baksteen met een antracietkleurige plint. De klassieke uitstraling van de woningen wordt extra kracht bijgegeven door de toepassing van sierluiken en een wit gesausde lijst om de voordeur.
 

Complete en luxe afwerking
De badkamer is standaard voorzien van een hangtoilet, een inloopdouche en een wastafel van het merk Villeroy & Boch. Ook is de woning voorzien van een keuken met onder andere een kookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, combimagnetron en koelkast.

Virtuele tour door de woning
Ondanks dat de patiowoningen nog moeten worden gebouwd, kunt u ze nu al van binnnen bekijken. Maak nu een virtuele tour door één van de woningen: http://fastgoedzaak.nl/TS/tour/tour.html.

De patiowoningen aan de Bernard Roerinkstraat zijn te koop vanaf € 205.000,- V.O.N. inclusief keuken en badkamer.