Rijwoningen

Je eerste eigen woning op een ideale plek, dat kan met een mooie rijwoning op de Bleekerij.

Ruim en gemoedelijk

Het dorpsgevoel dat je in deze rijwoningen voelt maakt het wonen knus, maar zeker niet burgerlijk. De Bleekerij is namelijk een jonge en ruim opgezette wijk waar je je zo thuis voelt. De gemakken van de stad hoef je ook niet te missen, want gezellige dorpjes als Haaksbergen liggen heel dichtbij en ook de drukte van Enschede is niet ver weg. 

Fijn wonen en leven

De ruime en moderne rijwoningen zijn de perfecte start van fijn wonen en leven, omringd door groen en een variatie aan type woningen. Kinderen of kinderwens? Speelvoorzieningen, kinderopvang en basisscholen vind je allemaal op loopafstand. Ook buiten spelen is hier meer dan veilig en wil je toch een oogje in het zeil houden, dan kan dat door de ramen van de open keuken aan de voorkant. De woonkamer met aangrenzende tuin is ideaal voor avonden buiten bijpraten met vrienden of een rustige avond op de bank. De drie slaapkamers en een grote zolder richt je in zoals jij dat wilt: werkplek, slaapkamer of misschien een relaxruimte waar je even helemaal kan opladen.

De rijwoningen zijn te koop vanaf € 165.000 inclusief keuken en badkamer. Op de plankaart vind je de locatie van de rijwoningen.