Type Veldbeek I & II

Met de veertien ruime twee-onder-één-kapwoningen, type Veldbeek I & II nadert De Bleekerij haar voltooiing.

De woningen zijn allemaal verkocht en de bouw start in april 2018!

Deze riante woningen zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele ruime woning.Of voor tweeverdieners die toe zijn aan een volgende stap. Hier vindt ieder z’n eigen plek. De woningen worden uitgevoerd in een markante en karakteristieke jaren dertig stijl, met donkere pandaken. Ideale woningen voor wie op zoek is naar een huis dat net een beetje extra comfort biedt. De woningen voldoen volledig aan de eisen van deze tijd. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. De woningen beschikken over kunststof kozijnen, zijn zeer goed geïsoleerd en hebben zonnepalen op het dak.

Veldbeek type I

Door de diversiteit in daken en kleuren metselwerk ontstaat hier een gevarieerd straatbeeld. De ruime woonkamer grenst aan de open woonkeuken aan de achterzijde. Dit woningtype heeft standaard een garage. Aan de achterzijde kan de woning uitgebouwd worden, waardoor een grotere woonkeuken ontstaat. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fraaie slaapkamers en een badkamer welke standaard is voorzien van Villeroy & Boch sanitiar.

Veldbeek type II

Dit woningtype is gelegen op royale kavels en is in de basis breder dan type I. Ook is de woning standaard voorzien van aangebouwde gemetselde garage en dakkapel aan de voorzijde.