Gezinsleven en werken op eigen grond

Wonen en werken op eigen grond is een perfecte oplossing voor ondernemers die zaken en privé optimaal willen combineren.

Met deze woning met bedrijfsruimte gaan gezin en werk hand in hand. Aan de voorkant van het huis speelt zich het werkende leven af. Situeer hier je eigen kantoor en bedrijfsruimte aan huis. Aan de achterkant van het huis staat het gezinsleven centraal. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een levendige familie. Je stapt de deur uit en je bent op je werk. Je doet de deur dicht en je bent weer thuis.

Altijd snel thuis

Geef zelf je woning, werkplek en/of hobbyruimte vorm op je eigen kavel. De stijl? Die bepaal jij, want je bent vrij in je keuze voor een architect en aannemer. En ga je liever niet zelf aan de slag met het ontwerp en de bouw van je huis, dan kun je kiezen voor een standaard woon-werkcombinatie: Buursebeek en Teesinkbeek met bedrijfshal. Met je bedrijf aan huis ben je na je werk altijd meteen thuis, kun je met gemak je kinderen tussendoor van school ophalen en 's avonds nog even doorwerken als dat nodig is. En met aansluiting op de A35 hoeft niemand moeite te hebben met de bereikbaarheid van je bedrijf.

Vrij in je keuze

Met een kavel voor een woning met bedrijfshal ben je vrij in je keuze voor de stijl van de woning. Zo bouw je jouw droomhuis in jouw smaak. Gek op de charme van een jaren '30 woning of ben je wellicht verliefd op de moderne stijl van nu? Het is jouw huis, dus jouw keuze. En wil je liever de keuze hebben uit een woning, dan kies je voor Buursebeek of Teesinkbeek. Heb je moeite met het maken van bepaalde keuzes, dan helpen we je natuurlijk graag.

De woningen met bedrijfshal zijn te koop voor een kavelprijs vanaf € 190,- per m2 exc. btw. De kavels varieren in maat van ca. 600 tot 1.100 m2 Op de plankaart vind je de locatie van de woningen met bedrijfshal.